Պատրաստեք այս համեղ, թեթև ուտեստը:
Բաղադրիչները
4 բաժնի համար
- 8 հատ մանր ծովախեցգետին
 - 60-70 գ պանիր
 - մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
 - 4 հատ թարմ կամ պահածոյացված անանասի օղակ
 - կանաչի՝ ըստ ճաշակի
 
Պատրաստման եղանակը
- Ծովախեցգետինը մի քանի րոպե եփեք: Հովացրեք ու մաքրեք:
 - Պանիրը խոշոր քերիչով քերեք ու խառնեք մայոնեզի հետ:
 - Անանասի օղակները կիսեք: Դրանց վրա քսեք պանրային զանգվածը, պանրի վրա տեղադրեք ծովախեցգետինը: Զարդարեք կանաչու տերևներով: