Պատրաստեք այս համեղ նախուտեստը:
Բաղադրիչները
- 1-2 հատ թարմ վարունգ
 - խոշոր աղ
 - 1 հատ կիտրոն
 - 1/4 փունջ սամիթ կամ այլ կանաչի
 - 200-250 գ սերուցքային կրեմ-պանիր
 - 2 ճ.գ. մայոնեզ
 - 1/4 թ.գ. չորացրած սխտորի փոշի
 - 16 կտոր տոստերի հաց
 - աղացած սպիտակ պղպեղ
 
Պատրաստման եղանակը
- Վարունգը լվացեք, օղակաձև կտրատեք, շարեք թղթե անձեռոցիկների վրա, վրան աղ արեք, 15-20 րոպե թողեք: Հետո սրբեք անձեռոցիկներով:
 - Կիտրոնից մեկ ճաշի գդալ հյութ քամեք: Սամիթը մանր կտրատեք:
 - Պանիրը խառնեք մայոնեզի, կիտրոնի հյութի, սամիթի և սխտորի փոշու հետ:
 - Հացի կտորներից յուրաքանչյուրի վրա քսեք պանրային խառնուրդն ու մի փոքր պղպեղ արեք:
 - Վերցրեք հացի մի կտորը, պանրով պատած երեսին մի քանի վարունգի օղակ դրեք, ծածկեք հացի մյուս կտորով այնպես, որ պանրով հատվածը ներքև լինի:
 - Նույն ձևով վարվեք հացի մյուս կտորների հետ: Ցանկության դեպքում սուր դանակով կարող եք ստացված բուտերբրոդները 2 կամ 4 մասի բաժանել: